Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Fesztiválok Városa / Blog / Sajtóközlemény / Megérkezett a legendás márka első kifejezetten pancsoláshoz tervezett készlete

Megérkezett a legendás márka első kifejezetten pancsoláshoz tervezett készlete

Megérkezett a legendás márka első kifejezetten pancsoláshoz tervezett készlete információk


Megérkezett a legendás márka első kifejezetten pancsoláshoz tervezett készlete
 
 
Budapest (2014. március 6.) –  Minél kisebb gyermekünk, annál nehezebb a fürdést szórakoztatóvá tenni számára, amellett, hogy biztonságos is legyen.  Erre kínál ötletes alternatívát a már jól ismert LEGO® DUPLO® játékcsalád újdonsága; egy vízben használható játékkészlet, Építőjáték és hajó kicsiknek.
 
A fürdetési idő rendkívül fontos és meghatározó gyermekeink életében, hiszen ilyenkor akár az egész család egybe gyűlik és közösen játszik. Fürdés során erősödik a szülő és a kisgyermek közötti kötődés, és nagyban befolyásolja azt, hogy a későbbiekben, hogyan fog viszonyulni a vízhez. Éppen ezért fontos, hogy játékokkal még érdekesebbé, szórakoztatóbbá tegyük ezt az időszakot számukra.

Ezek az együtt töltött percek még izgalmasabbá varázsolhatóak az új LEGO DUPLO kezdő készlettel, amelyben olyan elemek találhatóak, amelyeket kifejezetten fürdéshez terveztek.

A LEGO DUPLO készletekben található, a hagyományosnál kétszer nagyobb LEGO kockák segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a színekkel, a formákkal, a számokkal, az állatokkal, így ezek játékos és kreatív módon fejlesztik tudásukat. A LEGO fejlesztői minden építőkészletet úgy állítanak össze, hogy a fantáziadús és kreatív időtöltés mellett sok sikerélményt adjon a kicsik számára. A játék mellett fejlődik a kisgyermekek kreativitása, problémamegoldó készsége, logikája, képzelőereje, kitartása, kombinatív és motorikus készsége is, amelyek rendkívül meghatározóak ebben a korban.
Segítsünk gyermekeinknek abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a játékok adta lehetőségeket. Eleinte építsünk fel magunk egy, a gyermekeink korának megfelelő tárgyat LEGO építőelemekből, és segítsünk nekik reprodukálni azt. Ilyen módon megalapozhatjuk építési készségüket, amelynek ismeretében a későbbiekben számtalan sikert tudnak majd önállóan elérni határtalan kreativitásuknak és fantáziájuknak köszönhetően.

A folyamatos fejlesztésének köszönhetően a LEGO DUPLO építőjátékok tartósak és biztonságosak. A LEGO Csoport több mint négy évet töltött azzal, hogy igazolja, a termékei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak; a vállalatnál 2008 óta egy több mint 20 fős stáb felel a LEGO termékek készítéséhez használt, több mint kétezer féle nyersanyag ellenőrzéséért.
 

 
Számos további játéktipp és információ olvasható a www.duplovilag.hu oldalon.A sajtóanyagért köszönet a Hill+Knowlton csaaptának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Fesztiválok Városában

István, a király turnézáró - Királydomb az Arénában

2015. október 5-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában a Zikkurat Színpadi ...

Szilveszter 2015 - Eyes Wide Shut Party @ Tütü Bar

Felkészültél, hogy belépj a jövő titokzatos kapuján? Akkor töltsd az év utolsó éjszakáját a TÜT...

Készülj az óráidra! - Tanárnak álltak a sztárok

Cserpes Laura, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Boggie, Novodomszky Éva és Bagi Iván középiskolai taná...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Júl 02

Gárdony Süllő Fesztivál
Várunk minden hal kedvelőt a Velencei tó legnagyobb halas rendezvényére!
Székesfehérvár

Okt 08

XVI. Budapesti Oldtimer Show
16. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show.
Budapest

Jún 22

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Fesztiválok Városa

    

Partnereink
Facebook