Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Fesztiválok Városa / Blog / Sajtóközlemény / Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai

Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai

Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai információk


Póni lovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai
 
Vajna Timi, Erdei Zsolt és Lola is részt vettek a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon
 
Pénteken kezdetét vette a nagy Derby a Kincsem Parkban! Vajna Tímeának, Danics Dórának, Lolának, Görög Zitának, Erdei Zsoltnak, Nagy Sándornak és Szamosi Donáthnak a rendezvényen a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak arcára is sikerült mosolyt csalnia: pónikon lovagoltatták a lelkes gyerekeket. A hírességek ezt követően lóversenyhez illő elegáns öltözetben szurkoltak a lelátón.

 
 
„Szívmelengető érzés volt látni a gyerekek örömét a póni lovaglás alatt. A kedvencem egy pókembernek kifestett kisfiú volt, akinek én vezettem a lovát” – mesélte el Vajna Tímea, akinek szívügye a jótékonykodás. Csakúgy, mint Görög Zitának, aki a gyerekek miatt a lovakhoz fűződő bizalmatlanságát is legyőzte, és örömmel vezette körbe a pónikat.
 
A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói és a sztárok különleges lekváros édességet – Boldogi Nagy Rózsa – is kóstoltak, illetve beleshettek a lóversenyzés kulisszatitkaiba is. „Megtudtam, hogy egy kiváló verseny angol telivér ára akár húsz millió forintra is rúghat, és hogy ezek a nemes lovak akár 70 km/órás sebességet is képesek a pályán elérni, lenyűgöző a gyorsaságuk”– mondta el Lola. Az is kiderült, hogy a legnagyszerűbb angol telivérek évi 6-8 alkalommal versenyeznek csak, a köztes időben pedig pihennek és ezekre a megmérettetésekre készülnek.
 
 
Erdei Zsolt a lelátón sportoló szemmel követte végig az eseményeket, és mint elmondta: csodálja a zsokék és a lovak közti harmóniát. „Hamburgban voltam életemben először lóversenyen. A hangulat már akkor is nagyon megfogott, ezért biztos vagyok benne, hogy visszajövök még a Kincsem Park lelátójára” – mesélte bokszoló kiválóságunk, aki – a közönséggel együtt – egy perces néma csenddel adózott az egyik legkiválóbb versenyló, Overdose emlékének.
 
A hölgyek a lóversenyhez illő öltözködési szabályokat is betartották - Danics Dóra letisztult fekete csipke szettben, Görög Zita fehér színű elegáns csinos öltözékben jelent meg, Vajna Tímea pedig egy stílusos kalappal egészítette ki fekete-fehér ruháját. Lola egyrészes színes ruhában lelkesen bíztatta az indulókat, de az elegáns öltöny szettben megjelent Nagy Sándor, Erdei Zsolt és Szamosi Donáth színészek is hangosan szurkoltak a versenyzőkért a galopp-, agár- és ügetőfutamokon.
 
A Derby és Gasztroangyal Fesztivál szombaton és vasárnap is folytatódik a tradicionális lóversenysport és a nagy múltú magyar gasztronómia jegyében!


A sajtóanyagért köszönet a Redlemon csapatának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Fesztiválok Városában

István, a király turnézáró - Királydomb az Arénában

2015. október 5-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában a Zikkurat Színpadi ...

Szilveszter 2015 - Eyes Wide Shut Party @ Tütü Bar

Felkészültél, hogy belépj a jövő titokzatos kapuján? Akkor töltsd az év utolsó éjszakáját a TÜT...

Készülj az óráidra! - Tanárnak álltak a sztárok

Cserpes Laura, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Boggie, Novodomszky Éva és Bagi Iván középiskolai taná...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Júl 15

Állatok Képzőművészeti kiállítás
Az állatoknak az a világa, amellyel hétköznapjainkban találkozunk – az utcai varjaktól ......
Budapest

Szep 13

Fülesbagoly Tehetségkutató
Országos könnyűzenei tehetségkutatónak ad otthont 2020. szeptember 13-án a martonvásári Brunszv...
Érd

Okt 09

Oldtimer Show
A kialakult járványveszély miatt a 2020-as Oldtimer Show megrendezését két hónappal odé......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Fesztiválok Városa

    

Partnereink
Facebook