Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Sziget 2014 - Festipay-jel fizetünk

Sziget 2014 - Festipay-jel fizetünk jegyek, jegyrendelés

Sziget 2014 - Festipay-jel fizetünk információk

A Sziget rendezvényeinek fizetési kártyaszolgáltatója a jövőben a Festipay lesz
 
Budapest, 2014. április 16. - A Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál – fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay márkanév alatt működő szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már.
 
A Festipay szolgáltatást biztosító Cellum-Cardnet több éves együttműködést kötött a Sziget Kulturális Menedzser Irodával. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy a hazai piac legnagyobb fesztiváljainak fizetési megoldásszállítója a Cellum-Cardnet lesz. 2014-től Festipay kártyával fizethetnek majd a legnagyobb hazai fesztiválokon a szórakozni vágyók.
 
A Sziget rendezvény portfóliójában szereplő fesztiválok teljesen készpénzmentesek. A plasztikkártya alapú Festipay kártya gyors, kényelmes és biztonságos készpénzmentes fizetést biztosít. A kártya elvesztése vagy esetleges megrongálódása esetén sem veszik el a pénz, hiszen a kártya letiltható (az előzetes SMS regisztrációt igénybe vevők számára), így az új kártyára átvihető a korábban feltöltött összeg.
 
Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte:
"A Cellum és a Cardnet együttműködésével idéntől évente több százezer fesztivál-látogató számára biztosítjuk az elektronikus fizetés lehetőségét. Ebben az évben a korábban is megszokott funkciókat biztosítja majd a rendszer, de 2015-től a látogatók az okostelefonjuk segítségével, bankkártyájukról is feltölthetik és ellenőrizhetik az egyenlegüket. A Sziget Szervezőiroda innovatív megoldásaival már korábban is előremutató volt a nemzetközi fesztiválpiacon. Most a Szigettel együttműködve olyan intelligens megoldásokat fejlesztünk, melyekkel tovább erősíthetik pozícióikat ezek a fesztiválok a nemzetközi élvonalban."
 
Márki László, a Cardnet Zrt. vezérigazgatója elmondta:
" A Cardnet három éve dobta piacra a Festipay-t, amely eddig 18 fesztiválon bizonyított. Most, hogy a Sziget is bennünket választott, a régió legnagyobb intelligens érintőkártyás fizetési szolgáltatójává váltunk. Szeretnénk meggyőzni minden rendezvényszervezőt, hogy ezzel a technológiával gyorsabban, olcsóbban és biztonságosabban tudják megoldani a fizetési feladatokat, mint bármely egyéb készpénzmentes megoldással.”
 
Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ügyvezetője hangsúlyozta:
" Fesztiváljaink az innovatív technológiák és új megoldások terén is igyekeznek úttörő szerepet játszani úgy a hazai, mint a nemzetközi zenei rendezvények közt. A készpénzmentes fizetés már évek óta jól működő rendszer a fesztiváljainkon, új partnerünkkel, reményeink szerint sikerül majd újabb fejlesztésekkel még kényelmesebbé tenni a látogatók szórakozását.”
 
A Cellumról:
A Cellum Európa vezető mobiltárca (mobile wallet) szolgáltatója. Újításai az okostelefonon keresztül történő vásárlásokat egyszerűbbé, és biztonságossá tették. A cégcsoport banki biztonsági szintű megoldásai a mobilkereskedelem minden területét lefedik, beleértve a vásárlást és a fizetést, valamint az érintésmentes (NFC) technológiákat. A Cellum Csoport PCI DSS megfelelési tanúsítvánnyal rendelkezik, amit a régió mobilfizetéssel foglalkozó cégei közül elsőként szerzett meg, és megfelel a legnagyobb nemzetközi kártyatársaságok legfontosabb biztonsági szabványának. A Cellum által üzemeltetett rendszer közel kétmillió biztonságos tranzakciót kezel havonta. A cég szorosan együttműködik olyan partnerekkel, mint a MasterCard, az OTP Bank, az Erste Bank,  az FHB Bank, a Magyar Telekom, a Telenor, vagy a Vivacom.
A 2000-ben létrejött vállalatcsoport nagyszabású nemzetközi terjeszkedésbe kezdett 2011-ben, leányvállalatot alapított számos európai országban, valamint képviseleti irodát nyitott Észak-Amerikában és Ázsiában. www.cellum.com
  
A Cardnetről:
CARDNET Zrt. Magyarország egyik meghatározó, bankfüggetlen, elektronikus tranzakció-szolgáltatója. A CARDNET több mint húsz éve nyújt tranzakciós szolgáltatásokat, és biztosít megfelelő informatikai hátteret a készpénzkímélő fizetési eszközök használatához. A CARDNET több mint tizenötezer terminált üzemeltet országszerte, szoftverfejlesztő csapata pedig bankok, kereskedők és szolgáltató cégek számára kínál innovatív fizetési megoldásokat. 2012-ben pedig piacra lépett a fesztivál- és rendezvénykártya megoldásával a Festipay szolgáltatással, amely a fesztiválszervezők számára nyújt kényelmes és biztonságos fizetési megoldást.  A sajtóanyagért köszönet a Sziget.hu csapatának!SZIGET 2014 infók >>>


Fizetett hirdetés

Még több Blog Fesztiválok Városában

István, a király turnézáró - Királydomb az Arénában

2015. október 5-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában a Zikkurat Színpadi ...

Szilveszter 2015 - Eyes Wide Shut Party @ Tütü Bar

Felkészültél, hogy belépj a jövő titokzatos kapuján? Akkor töltsd az év utolsó éjszakáját a TÜT...

Készülj az óráidra! - Tanárnak álltak a sztárok

Cserpes Laura, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Boggie, Novodomszky Éva és Bagi Iván középiskolai taná...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Okt 31

SZIKLÁBA VÁJT TÖRTÉNELEM - Árnyak és fények a Várnegyedben
Október 31-én első alkalommal megrendezésre kerül a „Sziklába vájt történelem – Árnyak és fénye...
Budapest

Okt 28

Budapesti hajós vacsora
Budapesti hajós vacsora 3-órás sétahajózással, 4-fogásos menüsorral és választható
Budapest

Okt 28

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Fesztiválok Városa

    

Partnereink
Facebook