Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Holland tarolás a Rioban

Holland tarolás a Rioban információk

Holland tarolás a Rioban

Nevük? Sunnery James és Ryan Marciano. Foglalkozásuk? Zseniális holland dj-producer duó. Különös ismertetőjegyük? Teljes szinkronmozgás, két órás agyeldobós house és dance szettek, elképesztően közönségbarát jelenlét a pultban és azon túl. Dübörgő adrenalin, fesztiválhangulat és egy kis napfény a budapesti Caf del Rio éjszakájában.

A két holland house titán bulijukkal túlszárnyalták az összes előzetes várakozást. Tudják, hogy az Ultra Musicon és a Pachán kívül is van élet, ezért egy budapesti klub párszázas közönsége is megérdemel egy hamisítatlan SJRM partit. Megkaptuk. Éppen annyira szívvel és éppen annyira nekünk kevertek a srácok aznap este, mint bárhol máshol a világon. Sorra döntötték meg a kliséket, hogy tipikus ibizai dj-k, maguktól elszállt technikátlan szépfiúk. Nem nem nem és nem.

Sunnery James és Ryan Marciano energikus, robbanékony páros, öröm nézni, hogy mennyire figyelnek egymásra, együtt és nem csak egymás mellett dolgoznak. Súlyos eligazítást kaptunk a stílusukat illetően, plusz egy kis műfajismeretet- a srácok örömmel elevenítik fel a pop királyának legendás dallamait, Macklemorék 100 milliós nézettségű slágerét, az Ey Macalena – alkalomhoz illően- rioi karneváli hangulatot idéző hullámzását, de egy szám erejéig még az RHCP laza zúzását is- persze csak az elektronikus zene must have-jei sűrűjében. Sortűzként záporoztatták felénk az egyre durvuló mixeket, volt Tribeca, Lethal Industry, Afrojack-Steve Aoki - No Beef féle koponyarepedés. Munkára szólítottak a Joe Brunning- Now let me see you work etappal, jutott némi retro életérzés Sunneryék Fragma -Toca’s Miracle mixe által és nyertünk egy rövid betekintés Zedd Clarity-jének újragondolásába is.

Még miért szerettük őket? Mert lepacsiznak az előttük melegítő Julia Carpenterrel, beinvitálják az elvetemült rajongókat a pultba, hogy a szett közepén fotózkodjanak velük, mégsem tévesztik szem elől a valódi célt: maradéktalanul levenni a lábáról a zene szabadságának áldására áhítozó bulisereget. Ártatlan mosollyal zúzzák szét az aktuális helyszínt, szedik atomjaira a dj pultot, miközben akkurátusan metszik fel a dobhártyánkat, hogy aztán a véráramunkba jutassanak egy lüktető, zakatoló érzést; köszönjük, most már nem tudunk és nem is szeretnénk lemondani a Sunnery és Ryan kreálta idilli állapottól.  Bízzuk magunkat a fiúkra, jó kezekben vagyunk- innen már nincs más dolgunk, csak behunyt szemmel, hátradőlve élvezni, ahogy a basszus minden egyes ütemmel mélyebbre hatol a lelkünkbe.


Szerezte: Fesztiválok Városa / Fehér Nóra


Fizetett hirdetés

Még több Blog Fesztiválok Városában

Narconon drogrehabilitációs program

Drogrehabilitációs Központunk Nógrád megye egyik legszebb területén, a Cserhát legmagasabb csúc...

Nyarat indított a Kowalsky meg a Vega

A Barba Negra Track a Rákóczi híd budai lábánál, június 12-én, ezen a remek nyári napon tárt ka...

Fotó: Fesztiválok Városa / Erdős Dénes
Ilyen a két évtizedes Scooter!

Jobb „előzenekart” nem is lehetett volna választani a Scooter elé, mint az egy híján húsz éves ...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Címkék

Beszámoló,

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Szep 30

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Okt 14

Tuning és Retro Fesztivál
2022-ben útjára indult Magyarországon egy újfajta rendezvény, a fiatal autóőrülteknek
Budapest

Szep 30

Püspökladányi Győgyfürdő
Gyógyulás, felfrissülés, kikapcsolódás és szórakozás élménye várja a Püspökladán......
Hajdúszoboszló

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Fesztiválok Városa

    

Partnereink
Facebook