Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Fesztiválok Városa / Blog / Sajtóközlemény / Biztonságos bulizás a VOLT-on és a Balaton Soundon is

Biztonságos bulizás a VOLT-on és a Balaton Soundon is

Biztonságos bulizás a VOLT-on és a Balaton Soundon is információk


Biztonságos bulizás a VOLT-on és a Balaton Soundon is
Segítség a segítségnek – az Amway második éve támogatja a Helperek Egyesületét
 
 
Budapest, 2014. július 17. - Szabadság, gondtalan, önfeledt szórakozás – a fesztiválozás kulcsszavai. Jó esetben így érzi magát mindenki a szabadtéri bulikon, de még a legjobban szervezett eseményeken is előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek. Legyen az napszúrás vagy bokaficam, meghűlés, netán komolyabb baj, a Helperek Egyesület mindenhol ott van. Az egyesület önzetlen munkájához már második éve járul hozzá az Amway.
 
Segítséget legjobb a szakértőktől kérni, ha van rá lehetőség. Van! A fesztiválszezon önkéntes segítői, helperei szakszerű ellátást biztosítanak a baleseteknél, ezt érdemes megjegyezni, akár szülőknek, akár elsőbálozó és régi motoros fesztiválozónak is. A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének figyelmeztető számai az idei, eddig lezajlott fesztiválok kapcsán: 200 ellátás a VOLT Fesztiválon, 450 eset a Balaton Soundon. Az Amway Hungária az egészségügyi munkavégzéshez szükséges eszközökkel – tisztítószerek, nedves törlőkendők, fogkrémek, fogkefék, illetve BodyKey szeletek és kávé - járult hozzá az egyesület sikeréhez.

 
 150 önkéntes volt a VOLT-on
 
Átlagosan napi 200 esetet láttak el a 2014-es VOLT Fesztiválon a Helperek, összesen 150 önkéntes. A soproni fesztiválon leginkább boka- és térdsérülésekkel fordultak segítséghez, de többen csípésekre panaszkodtak, illetve előfordultak megfázással, valamint hasmenéssel járó megbetegedések is.

 
210-en segítettek a Balaton Soundon
 
Zamárdiban is hasonló egészségügyi gondokkal fordultak a Helperekhez a fesztiválozók, átlagosan napi 450 esetben. A leggyakoribb problémák az apróbb lábsérülések, gyomorrontások, túlzott napozás miatti bajok voltak. Életveszélyes sérülés ellátására is sor került sajnos a Balaton Soundon: a július 14-ei vonatgázolásos balesethez is elsőként értek ki a Helperek orvosai, és adták át később az OMSZ-nek az ellátott beteget, akinek életét szerencsére sikerült megmenteni.
 
A Helperek Egyesület a 2014-es Sziget Fesztiválon is megtalálható lesz – az Óbudai-szigetre több mint 400 önkéntest mozgósítanak minden évben. Az egyesület munkáját az Amway már második éve támogatja. Az Amway nedves törlőkendői a fertőzések megelőzéséhez, tisztítószerei az eszközök és a felületek tisztántartásához járultak hozzá, kávéik és BodyKey szeleteik a 8, 10, 12 órás műszakokat végző önkéntesek munkáját segítették.


A Helperekről
A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete teljes körű egészségügyi biztosítást nyújt a különböző zenei- és sportrendezvényeken, mint például a VOLT-on és a Szigeten. Mentési és biztosítási rendszerük többlépcsős: specifikusan oktatott járőrök nonstop figyelik a szórakozó közönséget, emellett napi 24 órás orvosi, ápolói ügyelet, valamint mentőőrség áll a fesztiválozók rendelkezésére. Továbbá drogprevenciós sátrat működtet az egyesület, ahol a fesztiválokon gyakori kábítószerproblémák megvitatásán túl szakképzett pszichológusok és kortárssegítők várják a lelki gondokkal hozzájuk fordulókat, az események minden napján, éjjel-nappal.

Az Amway-ről  
Az Amway (amway.com) világszerte a közvetlen értékesítési iparág egyik vezető vállalata. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított és jelenleg is ottani székhellyel működő Amway több mint nyolcvan országban kínál fogyasztóknak szánt termékeket és üzleti lehetőséget. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE® vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az ARTISTRY® bőrápolók és dekorkozmetikumok, valamint az eSpring® víztisztító rendszerek. A legutóbbi pénzügyi évben az Amway vállalatcsoport éves árbevétele 10,9 milliárd dollár volt. További információk: www.amway.hu

A sajtóanyagért köszönet a Double Decker PR Ügynökségnek


Fizetett hirdetés

Még több Blog Fesztiválok Városában

István, a király turnézáró - Királydomb az Arénában

2015. október 5-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában a Zikkurat Színpadi ...

Szilveszter 2015 - Eyes Wide Shut Party @ Tütü Bar

Felkészültél, hogy belépj a jövő titokzatos kapuján? Akkor töltsd az év utolsó éjszakáját a TÜT...

Készülj az óráidra! - Tanárnak álltak a sztárok

Cserpes Laura, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Boggie, Novodomszky Éva és Bagi Iván középiskolai taná...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Feb 08

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Feb 18

CLASSIC BEAT BAND DANCING PARTY
CLASSIC BEAT BAND DANCING PARTY 2023.02.18. SZOMBAT 18:00-22:00 ÚJPESTI KULTÚRÁLIS KÖZPONT IFJÚ...
Budapest

Feb 08

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Fesztiválok Városa

    

Partnereink
Facebook